Onze geschiedenis

Meer dan 25 jaar ervaring in de ICT! En haarverzorging…
‘Haarverzorging?!’ Jazeker, lees hieronder maar eens.

Sinds 1998 ben ik, Barry Drieenhuizen, werkzaam in de ICT en later in de Media. Na het voltooien van verschillende opleidingen op het gebied van ICT en Media, heb ik uitgebreide ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. In 2006 nam ik het besluit om mijn eigen bedrijf, IMT Projects, te starten.

IMT Projects gaat verder als slogan van Bamoma. 'I manage the projects'.
‘I Manage the Projects, you name IT’

Klanten hadden de mogelijkheid om mijn diensten in te schakelen voor diverse functies en taken. Hiermee heb ik weer een frisse dosis ervaring aan mijn rugzak toegevoegd. ‘En wat betreft haarverzorging?’ Goed punt, dat is nog niet genoemd. Hier komt het. Ik sta er namelijk niet alleen voor.

Een tijdje later, in 2013, voegden we zelfs een kapsalon toe aan ons repertoire! Met hulp van BITpatroon uit Leusden startten wij Monique’s Haarstudio in Kortenhoef.

Wat een mooie tijd hadden we, alles verliep prima en het was echt ontzettend leuk, want Monique is sinds 1991 nog steeds een knippende topper! Maar toen kwam daar plotseling maart 2020 om de hoek kijken: Corona… Alles ging op slot… Het was alsof de vrolijke noten abrupt werden gedempt.

Na een periode vol tegenslagen hebben we, al in 2020, de knoop doorgehakt en de stekker uit het hele IMT-project getrokken. De kapsalon verdween, we namen een adempauze, want ondernemen betekent ook op tijd stoppen als het niet meer gaat en niet langer zinvol lijkt. Maar, dat doe je niet zonder emoties! We hadden immers mensen in dienst die hun baan verloren. Maar soms moet je tegen de stroom in durven gaan. Belangrijk om te onthouden voor iedereen: het draait vooral om jezelf, niet alleen om het geld en om wat anderen van je denken! Als je zelf weer op de rails komt en stappen zet, volgt het financiële aspect vanzelf. Linksom of rechtsom.

Op het gebied van ICT en Media zijn we echter nooit gestopt, dus na een korte bedenktijd en een paar gekke omwegen hebben we besloten door te gaan als Bamoma en storten wij ons op haarverzorging, affiliate marketing en uiteraard: ICT en Media, daar waar klanten onze krachtige motivatie wederom kunnen inzetten. Een klein beetje ‘haarstudio’ doet nog mee in ons logo. Meer informatie is altijd op te vragen via info@bamoma.nl.

‘En hoezo Bamoma?’ Ah, de naam “Bamoma”, daar gaan we even voor zitten.

Bamoma is als een sprankelend mysterie dat nieuwsgierigheid wekt! Het is als een kleurrijk verhaal dat begint in de levendige wereld van creativiteit en unieke betekenis. Het klinkt bijna als een magisch woord dat een brug slaat tussen speelsheid en diepere achtergronden. Wie weet, misschien herbergt het een betekenisvol verhaal of is het gewoon een vrolijke klank die een glimlach op het gezicht tovert. Een naam die niet alleen wordt uitgesproken, maar beleefd als een avontuur! Want standaard, dat zijn wij nou weer net niet.
Wij zijn Barry, Monique en Max, wij zijn Bamoma.’


Bamoma is als een sprankelend mysterie dat nieuwsgierigheid wekt! Het is als een kleurrijk verhaal dat begint in de levendige wereld van creativiteit en unieke betekenis.
Max Drieenhuizen, Monique Drieenhuizen en Barry Drieenhuizen. I’m the invisible post! But still can be found.