Audiotracks Bamoma Music

Wij produceren op maat gemaakte audiotracks binnen de categorie elektronische muziek. Deze tracks zijn niet alleen geschikt voor standaardgebruik, maar kunnen ook volledig aangepast worden aan uw specifieke behoeften, inclusief het produceren van gamemuziek en mixen van bestaande audiotracks. Neem contact op voor de mogelijkheden en beluister op deze pagina enkele voorbeelden.

Vanwege auteursrechten mogen de door ons geproduceerde (re)mixen van bestaande audiotracks niet hier geplaatst worden. Je kunt ze wel op mixcloud beluisteren.

Alle audiotracks op deze website zijn gecreëerd met behulp van FL Studio, veelzijdige digitale audiowerkstationsoftware. FL Studio biedt een breed scala aan mogelijkheden voor muziekproductie en draagt bij aan de unieke klank en stijl van elke soort muziek. Wij zijn enthousiast over het gebruik van FL Studio als ons creatieve hulpmiddel.

Playlist Bamoma Music

Background videos: Free Stock Footage by Videezy.com

Klaar met die vervelende geluiden van je besturingssysteem? Je kunt er ook iets leuks mee doen… beluister het hier. Zo erg is het allemaal niet.