Portfolio IMT Projects

Met meer dan 25 jaar ervaring in de ICT en media is mijn inzetbaarheid groot en ben ik, Barry Drieenhuizen, als freelancer beschikbaar voor uiteenlopende projecten. Na jaren van werk in diverse takken van de ICT heb ik Contentmanagement (bouwen en onderhouden van websites middels een CMS) als mijn specialiteit bestempeld en zorg ik ervoor dat (nieuwe) gebruikers gemakkelijk zelf hun website kunnen bijwerken.

Momenteel ben ik bezig met het versterken van het Theta netwerk in Nederland. Ontdek meer over het ontstaan van Bamoma op de pagina ‘onze geschiedenis‘.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de ICT is onze inzetbaarheid groot. Wij stellen ons beschikbaar voor uiteenlopende projecten binnen dit vakgebied.

Bekijk hieronder mijn portfolio:

Specifieke inzetbaarheid voor uiteenlopende opdrachten binnen contentmanagement. Mijn expertise omvat het effectief beheren, creëren en optimaliseren van content van websites om (creatieve) doelstellingen van diverse projecten te bereiken, inclusief het bewerken van audio– en beeldmateriaal.

Inzetbaarheid bij het opzetten van een website

Tevens sta ik paraat om je te begeleiden bij het selecteren van het juiste hostingpakket, het opzetten van alle essentiële elementen en het vullen van je content met duidelijke instructies, zodat je het snel zelf kunt beheren. Als Bamoma hebben wij het genoegen om samen te werken met Strato, die verantwoordelijk is voor onze hostingdiensten. Dankzij deze samenwerking kunnen wij profiteren van betrouwbare en professionele hosting, verzorgd door Strato. Binnen één dag kun je jouw website live hebben!

Tip: verdiep je in affiliate websites. Hiermee kun je inkomen genereren via je website zonder de noodzaak om een eigen webshop te beheren of producten te verkopen. Ontdek de mogelijkheden van passief inkomen en laat je website voor je werken! Goeie informatie is ook hier te vinden.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar: info@bamoma.nl.

Keywords vindbaarheid: mooie website, expert photoshop
ICT-specialist in Hilversum, direct inzetbaar voor schappelijke prijzen.